DOPRAVA ZDARMA NA VŠECHNY OBJEDNÁVKY OD 2500 KČ!

Nový Lash Filler na cestě? Pojďme revolucionizovat!

Může být revoluce revoluční? Pro nás v InLei® není odpověď zřejmá. Vydat se do nového dobrodružství bez záruky úspěchu vyžaduje čas, energii, ambice a odvahu . Ale je to proveditelné!

Z čeho jsme měli největší strach?

Určitě ne, abychom se vyrovnali nebo překonali vynikající výsledky, kterých jsme již dosáhli. Projekty jako tyto vyžadují roky investic a zdrojů. Ne každý má odvahu podstoupit taková rizika, zvláště pokud již má vynikající řadu vysoce kvalitních produktů.

VELKÝ MOMENT SE BLÍŽÍ. Děláme velký pokrok a nyní vás krok za krokem chceme vzít na cestu inovacemi, které přicházejí v roce 2024.

IDEA

Rozhodnutí obnovit naši historickou řadu InLei® Lash Filler přišlo v letech 2019 až 2020. Při práci na výrobě a sledování trendů jsme se rozhodli vylepšit naše složení, abychom uspokojili rostoucí poptávku trhu po „zelenějších“ produktech, které nepocházejí ze zvířat.

Kosmetický svět se neustále vyvíjí a každá inovace s sebou přináší nové výzvy a příležitosti. Přechod k udržitelnějším přísadám, jako jsou rostlinné keratiny, je obrovským krokem vpřed. Jako každá velká změna vyžaduje rozsáhlé testování, aby bylo zajištěno, že nebude ohrožena kvalita a účinnost produktu . Pouze čas, výzkum a praktická aplikace určí, zda se tyto nové přísady mohou skutečně vyrovnat nebo překonat výkon tradičních přípravků. Ale s odhodláním a odhodláním vypadá budoucnost slibně. 

To není vše, v odvětví výroby řas jsme zaznamenali rostoucí potřebu urychlit ošetření, zajistit čisté výsledky a minimalizovat alergické reakce. Velký závazek! Sedli jsme si tedy s našimi důvěryhodnými chemiky a kosmetology a začali naše dobrodružství směrem k nové produktové řadě, která splní všechna tato přání. 

Kdo by si pomyslel, že nám to bude trvat třikrát déle než původní řada?

VÝVOJ

Souběžně s vývojem veganské receptury jsme optimalizovali složení a metodu mytí pro zelené, rychlé a čisté ošetření. Cíl byl jasný: urychlit a zjednodušit proces, aniž by byla jakkoli ohrožena kvalita konečného výsledku, a to jak z hlediska natočení, tak zahuštění řas.

Po testování různých formulací a provedení četných úprav jsme byli připraveni. Ale ne k uvedení produktu na trh. Byli jsme připraveni na další kolo testů účinnosti, které bude provedeno v klinické laboratoři. To byl zásadní krok k tomu, aby produkt skutečně fungoval, pokud jde o zahušťování řas. Mezi říjnem a prosincem 2022 jsme provedli testy v renomované laboratoři v Miláně.

Tentokrát bylo výzev několik:

  • Testy na různých etnických skupinách a 40 modelech (ve srovnání s 20 v testech provedených na klasické řadě Lash Filler), celkem 120 ošetření;
  • Měření nejen tloušťky, ale i délky řas;
  • Srovnávací test k posouzení účinku tohoto vylepšeného ošetření InLei® Lash Filler s každodenním používáním séra na řasy InLei® Adiutrix a bez něj;
  • Zavedení skutečného „mytí“ řas během ošetření, na rozdíl od konvenčního postupu.

VÝSLEDKY

Po třech měsících testování jsme museli čekat téměř dva měsíce, než specialisté z laboratoře dokončili zpracování všech dat a vypracovali oficiální zprávu. Čekání bylo téměř neúnosné i proto, že vánoční svátky, které přišly mezi koncem testů a začátkem analýzy dat, definitivně prodloužily časový harmonogram. 

21. leden 2023 byl památným datem: obdrželi jsme oficiální dokumenty a oznámili jsme celému našemu personálu a zástupcům značky, že s novými formulacemi a novým pracovním protokolem jsme dosáhli úžasných výsledků, které potvrdily naši tvrdou práci! 

konkrétně:

 
 

*Podle oficiálního protokolu laminačního ošetření InLei® Lash Filler 25.9 je zaručeno dosažení průměrného zahuštění o 25 % a prodloužení o 9 % po kumulativním cyklu 3 ošetření. 

Ale to není vše. Kombinací léčby s použitím séra InLei® Adiutrix po dobu tří měsíců jsme také dosáhli: 

 
 

Tyto výsledky jsou působivé, ale naše cesta teprve začala.

Je důležité zdůraznit, že jsme změnili léčbu o 60 %, a představili jsme Lash Filler s přísadami rostlinného původu. Změnili jsme protokol zavedením mycího kroku a přidáním čtvrtého produktu, který obnovuje řasy na molekulární úrovni a ukončuje proces ošetření.

 
 

U prvních dvou řešení, InLei® Lash Form 1 a InLei® Lash Fix 2, jsme neprovedli žádné změny , protože byly od začátku stabilní a veganské a vždy splňovaly všechny požadavky odvětví. Nemělo smysl je měnit, protože už byly dokonalé.

 
 
 

Další: CERTIFIKACE

Nabízí se tedy otázka: proč i přes tyto úspěchy nejsou produkty stále v prodeji? Odpověď spočívá ve skutečnosti, že jejich prohlášení za „veganské“ a získání oficiální certifikace jsou dvě různé věci. Pustili jsme se do pečlivého hledání certifikačního orgánu, se kterým bychom mohli pracovat – proces, který vyžaduje detailní kontroly a vyřizování značného množství papírování. 

Byli jsme hrdí, že jsme si nakonec vybrali VEGANOK , organizaci s více než 20letou historií a mezinárodní reputací. Jejich etická certifikace a vzdělávací poslání si klade za cíl podporovat pozitivní změny každý den ve prospěch všech: lidí, zvířat i naší planety.

Navíc, jak můžete vidět z ikon na etiketách, mnoho obalových materiálů používaných v našem sortimentu bylo vybráno s ohledem na udržitelnost. Jsme například hrdí na to, že můžeme vystavit mezinárodně uznávanou certifikaci FSC, která zaručuje řádný systém hospodaření v lesích a sledovatelnost odvozených produktů.

TO NENÍ VŠE

Pokračovali jsme v práci na emocionálním aspektu balení. InLei® v současném kontextu není jen úspěšná značka, ale představuje něco hlubšího. Není to jen produkt: je to živá bytost, zážitek, který zapojuje uživatele z různých úhlů pohledu. Cílem je, aby každý, kdo přistupuje k InLei®, vnímal jeho hodnoty a prožíval je do hloubky, prostřednictvím způsobů, které přesahují pouhé vizuální vnímání.

Značka musí komunikovat svůj základ, historii a pověst. Musí představovat pevný příslib, navazující hluboké spojení se spotřebitelem. A jak vždy říkáme: bez ohledu na to, jak výjimečné je složení, pokud obal není atraktivní, je nepravděpodobné, že si jej zákazník vybere od prvního dopadu. V tomto ohledu jsme si vysloužili jistou proslulost díky sametovému nádechu našich obalů, jemným vůním a jasným, ale zároveň jemným barvám. Pozornost a úsilí, které věnujeme designu obalů, jsou stejně důležité jako veškeré úsilí a odhodlání vložené do tvorby produktů, jak je ilustrováno v předchozích řádcích.

Jak vnímáme tuto novou řadu?

  • Čistý - To je slovo, které u zákazníků okamžitě vyvolá představu samotného ošetření. Čistota. Představuje absenci alergických reakcí a jasný, dobře definovaný a výrazný vzhled.

  • Soft - Nová řada je obalující, obzvlášť šetrná k pokožce a hlavně k očím.

  • Elegantní - Toto je výsledek neustálých inovací a úprav prováděných výhradně pro naši značku nejlepšími italskými dodavateli, specialisty na výrobu materiálů, jako je plast, hliník a sklo.

  • Essential – Zaměřuje pozornost na oči a zaměřuje se na podstatu vzhledu. Řada obsahuje vše, co potřebujete k provedení prvotřídního ošetření bez kompromisů.

A to není vše. Již nyní plánujeme novou stavebnici, od které slibujeme, že bude ještě kompletnější a napínavější než ta předchozí. Kvalita a inovace jsou klíčovými slovy zaměstnanců InLei®. Nemůžeme se dočkat, až se s vámi podělíme o to, co jsme vytvořili!

Ale hlavně…

KDY TYTO NOVINKY PŘESTAVÍME SVĚTU?
Uvedení na trh je plánováno na 18. dubna 2024. Zbývá dokončit několik kroků: zásobit se některými vysoce kvalitními surovinami, doladit proces industrializace, vyřešit některé byrokratické problémy související s registrací kosmetických přípravků v příslušné portály (vzhledem k tomu, že prodáváme asi ve třiceti zemích světa), a dokončujeme organizaci speciální akce na oslavu této příležitosti. 

V příštím článku prozradíme název a klíčové molekuly každého produktu. Neváhejte se nás zeptat, odpovíme v příštím článku!

S láskou ke každé řase, 

Zaměstnanci InLei®.